Friday, October 24, 2014

Salam Jumaat

Assalamualaikum.... apa khabar orang kampung...lama sudah tak berjumpa minta2 semuanya didalam sihat sejahtera.... haa hambik .. lama nye bedah oiiii... (mukadimah yang agak berserabut hehehe)

tetiba terlupa yang saya ada blog.. adoiii busy benor teman ... sibuk blogwalking sana sini sengih2 baca blog orang blog sendiri bersawang.. banyak perkara terlepas untuk dikongsikan dalam blog ni.. apa apa pun.. Salam Jumaat uolsss.. semoga semua sihat disamping orang yang tersayang... adiosss!!!

Friday, February 8, 2013

Cuti - Cuti

Assalamualaikum...

Semua pun dah tahu kan hujung minggu ni semua yang berbangsa cina akan menyambut Tahun Baru Cina .. Cuti pun sampai hari Selasa .. sekolah anak cuti sampai hari Rabu .. dengar2 ada sekolah yang cuti seminggu.. best2 .. so apa plan uolss... apa jua yang uolss plan , saya doakan semua selamat .. Ingatlah Orang Tersayang..

Friday, January 25, 2013

KB

Assalamualaikum...

KB? apa tu? Kawan Baik ? Kaya Bangat? hahahaha.. sebenarnya semalam saya bersama Kak Intan & Dik kin .. g berjalan2 di Kota Bahru Kelantan .. dah agak lama kami beli tiket Airasia ni.. seperti biasa beli masa ada promosi la kan.. tiket pergi balik untuk seorang RM50 ..  pada mulanya 5 orang tapi yang betul2 jadi pergi 3 orang je... tak pa la nak buat camna kan masing2 ada hal masing2.. ini kali ke 2 saya jejak kaki ke Kelantan , tapi yang dulu tu saya ikut rombongan kawin tak sempat la nak jalan2 . Kali ni dapat la jalan tapi pun tak sempat nak g banyak tempat ... tak cukup sehari di KB . So apa pulak plan kita untuk tahun depan hehehe.... konon2 plan dalam setahun ada sehari jalan2 bersama BFF. Tapi tu la tak seronok update blog tanpa gambar. Bila ada masa yang sesuai saya update gambar kami di KB.

notakakiisteri: terima kasih papa!

dah jejak kata ko..

Friday, October 24, 2014

Salam Jumaat

Assalamualaikum.... apa khabar orang kampung...lama sudah tak berjumpa minta2 semuanya didalam sihat sejahtera.... haa hambik .. lama nye bedah oiiii... (mukadimah yang agak berserabut hehehe)

tetiba terlupa yang saya ada blog.. adoiii busy benor teman ... sibuk blogwalking sana sini sengih2 baca blog orang blog sendiri bersawang.. banyak perkara terlepas untuk dikongsikan dalam blog ni.. apa apa pun.. Salam Jumaat uolsss.. semoga semua sihat disamping orang yang tersayang... adiosss!!!

Friday, February 8, 2013

Cuti - Cuti

Assalamualaikum...

Semua pun dah tahu kan hujung minggu ni semua yang berbangsa cina akan menyambut Tahun Baru Cina .. Cuti pun sampai hari Selasa .. sekolah anak cuti sampai hari Rabu .. dengar2 ada sekolah yang cuti seminggu.. best2 .. so apa plan uolss... apa jua yang uolss plan , saya doakan semua selamat .. Ingatlah Orang Tersayang..

Friday, January 25, 2013

KB

Assalamualaikum...

KB? apa tu? Kawan Baik ? Kaya Bangat? hahahaha.. sebenarnya semalam saya bersama Kak Intan & Dik kin .. g berjalan2 di Kota Bahru Kelantan .. dah agak lama kami beli tiket Airasia ni.. seperti biasa beli masa ada promosi la kan.. tiket pergi balik untuk seorang RM50 ..  pada mulanya 5 orang tapi yang betul2 jadi pergi 3 orang je... tak pa la nak buat camna kan masing2 ada hal masing2.. ini kali ke 2 saya jejak kaki ke Kelantan , tapi yang dulu tu saya ikut rombongan kawin tak sempat la nak jalan2 . Kali ni dapat la jalan tapi pun tak sempat nak g banyak tempat ... tak cukup sehari di KB . So apa pulak plan kita untuk tahun depan hehehe.... konon2 plan dalam setahun ada sehari jalan2 bersama BFF. Tapi tu la tak seronok update blog tanpa gambar. Bila ada masa yang sesuai saya update gambar kami di KB.

notakakiisteri: terima kasih papa!