Friday, February 8, 2013

Cuti - Cuti

Assalamualaikum...

Semua pun dah tahu kan hujung minggu ni semua yang berbangsa cina akan menyambut Tahun Baru Cina .. Cuti pun sampai hari Selasa .. sekolah anak cuti sampai hari Rabu .. dengar2 ada sekolah yang cuti seminggu.. best2 .. so apa plan uolss... apa jua yang uolss plan , saya doakan semua selamat .. Ingatlah Orang Tersayang..

Friday, January 25, 2013

KB

Assalamualaikum...

KB? apa tu? Kawan Baik ? Kaya Bangat? hahahaha.. sebenarnya semalam saya bersama Kak Intan & Dik kin .. g berjalan2 di Kota Bahru Kelantan .. dah agak lama kami beli tiket Airasia ni.. seperti biasa beli masa ada promosi la kan.. tiket pergi balik untuk seorang RM50 ..  pada mulanya 5 orang tapi yang betul2 jadi pergi 3 orang je... tak pa la nak buat camna kan masing2 ada hal masing2.. ini kali ke 2 saya jejak kaki ke Kelantan , tapi yang dulu tu saya ikut rombongan kawin tak sempat la nak jalan2 . Kali ni dapat la jalan tapi pun tak sempat nak g banyak tempat ... tak cukup sehari di KB . So apa pulak plan kita untuk tahun depan hehehe.... konon2 plan dalam setahun ada sehari jalan2 bersama BFF. Tapi tu la tak seronok update blog tanpa gambar. Bila ada masa yang sesuai saya update gambar kami di KB.

notakakiisteri: terima kasih papa!

Thursday, January 3, 2013

Abang dah Tahun 1..

Assalamualaikum WBT..

Cepat betul masa berlalu ... Tahun 2013 ni anak bujang saya dah Tahun 1 .. teringat pula masa zaman2 masuk sekolah dulu ..

fokus...fokus..

duduk belakang sekali...

notakaki: lepas ni dah kene ikut jadual.. nak jalan2 pun kena tunggu cuti sekolah

dah jejak kata ko..

Friday, February 8, 2013

Cuti - Cuti

Assalamualaikum...

Semua pun dah tahu kan hujung minggu ni semua yang berbangsa cina akan menyambut Tahun Baru Cina .. Cuti pun sampai hari Selasa .. sekolah anak cuti sampai hari Rabu .. dengar2 ada sekolah yang cuti seminggu.. best2 .. so apa plan uolss... apa jua yang uolss plan , saya doakan semua selamat .. Ingatlah Orang Tersayang..

Friday, January 25, 2013

KB

Assalamualaikum...

KB? apa tu? Kawan Baik ? Kaya Bangat? hahahaha.. sebenarnya semalam saya bersama Kak Intan & Dik kin .. g berjalan2 di Kota Bahru Kelantan .. dah agak lama kami beli tiket Airasia ni.. seperti biasa beli masa ada promosi la kan.. tiket pergi balik untuk seorang RM50 ..  pada mulanya 5 orang tapi yang betul2 jadi pergi 3 orang je... tak pa la nak buat camna kan masing2 ada hal masing2.. ini kali ke 2 saya jejak kaki ke Kelantan , tapi yang dulu tu saya ikut rombongan kawin tak sempat la nak jalan2 . Kali ni dapat la jalan tapi pun tak sempat nak g banyak tempat ... tak cukup sehari di KB . So apa pulak plan kita untuk tahun depan hehehe.... konon2 plan dalam setahun ada sehari jalan2 bersama BFF. Tapi tu la tak seronok update blog tanpa gambar. Bila ada masa yang sesuai saya update gambar kami di KB.

notakakiisteri: terima kasih papa!

Thursday, January 3, 2013

Abang dah Tahun 1..

Assalamualaikum WBT..

Cepat betul masa berlalu ... Tahun 2013 ni anak bujang saya dah Tahun 1 .. teringat pula masa zaman2 masuk sekolah dulu ..

fokus...fokus..

duduk belakang sekali...

notakaki: lepas ni dah kene ikut jadual.. nak jalan2 pun kena tunggu cuti sekolah