Monday, July 23, 2012

kebun bunga atau crumble

Assalamualaikum WBT...

hehehhe... tajuk yang sesuka hatiku ... ni nak citer skit baru2 ni aku ada beli E-Tutorial jahitan manik kalau uolls pernah dengar satu blog ni Cheq Su. Bila tengok cara jahitan manik ni nampak macam senang juga, jahitan manik corak flora ngan crumble ni antara jahitan yang mendapat sambutan. Ada lagi beberapa teknik jahitan teknik 3D pun ada. Jadinya sekarang ni aku pun nak start jahit manik untuk baju raya aku, nanti kalau hasil nya memuaskan akan ku upload dalam blog aku yang cute ni ... janji jahitan manik kat baju aku tu nanti cute jugak.. hehehehe... berbalik pada buku E-tutorial yang aku beli tu berbaloi dengan harga nya sebab beli 2 buku dapat bonus Rahsia Teknik Roda Warna. Teknik yang sangat berguna untuk kita pilih warna manik . Ecehhhh.. cam da profesional ye... harap2 aku berjaya siapkan baju raya aku ...

notakaki:jahit jangan tak jahit!

Friday, July 20, 2012

Ramadhan...

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak dan selamat menjalani ibadah puasa kepada semua muslimin & muslimat...


notakaki:puasa penuh baru boleh raya!

dah jejak kata ko..

Monday, July 23, 2012

kebun bunga atau crumble

Assalamualaikum WBT...

hehehhe... tajuk yang sesuka hatiku ... ni nak citer skit baru2 ni aku ada beli E-Tutorial jahitan manik kalau uolls pernah dengar satu blog ni Cheq Su. Bila tengok cara jahitan manik ni nampak macam senang juga, jahitan manik corak flora ngan crumble ni antara jahitan yang mendapat sambutan. Ada lagi beberapa teknik jahitan teknik 3D pun ada. Jadinya sekarang ni aku pun nak start jahit manik untuk baju raya aku, nanti kalau hasil nya memuaskan akan ku upload dalam blog aku yang cute ni ... janji jahitan manik kat baju aku tu nanti cute jugak.. hehehehe... berbalik pada buku E-tutorial yang aku beli tu berbaloi dengan harga nya sebab beli 2 buku dapat bonus Rahsia Teknik Roda Warna. Teknik yang sangat berguna untuk kita pilih warna manik . Ecehhhh.. cam da profesional ye... harap2 aku berjaya siapkan baju raya aku ...

notakaki:jahit jangan tak jahit!

Friday, July 20, 2012

Ramadhan...

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak dan selamat menjalani ibadah puasa kepada semua muslimin & muslimat...


notakaki:puasa penuh baru boleh raya!