Wednesday, March 30, 2011

♥ love poem ♥

Time of my Life
by Dora
You are the comfort I run to when I feel alone
My love for you is true and world wide known
You are my lover the one I have wished for
Never have I loved someone this much before

You always there to hold my hand or make me smile
Each day and night you prove my life is worth while
I appreciate you so much you're someone I adore
If we were separated I don't think I'd live anymore

I trust you and respect for all that you're worth
I love you more than anything on this earth
I truly believe that you are the one for me
I'm mad about you, you drive me crazy

Thank you for walking into my precious heart
Showed me the meaning of love from the start
You've given me everything to makes my life complete
You are the reason my hearts skips a beat

I love sharing every moment with you by my side
I know with my feelings or thoughts I'd never hide
Promise me for tomorrow and the next days to come
You won't let go and break our commitment from one

My heart is in your hands as yours is in mine
Our love is so beautiful now our hearts have combine
Love is what you mean to me, and you are my life
I'll give you anything more in this world even be your wife

I have had the time of my life and I owe it all to you
Our love is based on loyalty, happiness, love and truth

source - www.poemslovers.com/love_poems
by Dora

@fatinLOVE_etc ♥♥♥♥♥

thanks pak nil & tsania marwah - (watak shella dalam Sejuta Cinta Marshanda) .. terima kasih kerna sudi reply twitter saya...

pak nil...

tsania marwah @ shella

tq ...

Friday, March 18, 2011

@Sabah 12 - 15 March 2011 - part 3

kat KK ni kami nginap kat Promenade Hotel .. dekat ngan Pasar Filipin, Pasar Malam KK & Waterfront ... hari ni juga kami sekeluraga akan ke Manukan Island.. naik bot ni yang gerun sikit ni...

@Pantai Tanjung Aru

@Manukan Island

sepanjang hari kat Pulau Manukan masa untuk balik.....

dinner pula kami ke Papar makan seafooddddd ba....

ikan2 boleh pilih kat akuarium yang ada kat belakang bos tu...

bersambung....

@Sabah 12 - 15 March 2011 - Part 2


Kat Sabah ni waktu memang sama cuma matahari terbit lebih awal daripada kat KL 6 pagi dah macam kul 8 pagi kalau kat Kajang ye... bangun2 je bersiap untuk breakfast keluar je bilik terus nampak itu Gunung KK la.. waahhhh.. teringat zaman mek muda2 dolu pi panjat Gunung KK ni.. bila la dapat daki lagi ye.. permulaan yang baik untuk hari ini cuaca pun ok.. ...


lepas bf, terus ke Poring Hot Spring.. adalah dalam 30 minit jugak dari Kundasang ... kami memilih untuk sewa rumah jer untuk berendam sebabnye ramai orang.. ada privacy skit..

ni la rumah nye...

masam nye la muka hensem boy ni sebab dah nak balik .. kalau boleh nak tido kat sini agaknye..

dah nak balik baru amik gambar

Balik ke Kundasang kami singgah makan kat Intan's Corner... gerai makan yang ada Mee Goreng Manai.. tapi aku order nasi goreng kampung jer.. tak berani nak try tapi chicken wing tu wajib order.. kepak ayam madu bakar... nyum..nyumm..
lepas makan cuaca agak mendung kami terus ke kawasan yang ada lembu tu apa ye nama nye .. lupa sudah.. masa ni pun Gunung dah tak nampak tertutup oleh kabus ..


bergambar bersama lembu kehkehkeh... tebal kan kabus uolss.. sejuk ba..
selesai tengok lembu terus ke kaki gunung lak tapi bawak kete naik sampai Timpohon View masa ni hujan dah start turun renyai2 la .. sayang sekali tak dapat tengok gunung dari jarak dekat..

kabus tebal..

climbathon 2010... Guianus ye yang menang ...

tetap nak bergambar walaupun hujan ye...

dari kaki Gunung ni terus balik ke KK ....

bersambung...




apa yang penting...?? kerjasama...

*kami tak kuat dan kami tak hebat bila bekerjasama semua jadi mudah...*
betul ke lirik lagu ni..

hehehe... pagi ni nak selesaikan masalah bilik fail unit aku.. dan yang best nyer.. semua turut membantu... sebenarnye minggu lepas dah start filing cuma tak siap2 lagi.. nanti bilik fail tu dah bersih dan canteq aku upload gambar nye di dalam blog aku yang cute ni ..
*cute ke nyah?* hehehe..
ok nak gi breakfast nak makan manyak2 kena cukup tenaga untuk bekerja..

Thursday, March 17, 2011

@Sabah 12 - 15 March 2011 - Part 1

yoo.. ayoo .. kezambooo.. motif tetibe? hehehe.. hari ni baru ada kesempatan untuk ana cerita la .. sewaktu ana jalan2 di Sabah la.. *suka sangat jadi mak arab*

ok lah cerita dah nak mula ni ..


flight to KK kul 7 pagi.. aku dah bangun sebelum alarm berbunyi.. hehehe excited .. mandi, siapkan 2 hero , dan En. Mizi pun bersiap, terkejut mek sebab tak yah kejut kan .. *papa excited jugak kah?* Setibanya di KLIA.. kami pun bergegas ke kaunter sebab dah lewat, masa menuju ke ruang berlepas tu baru perasan yang my simple dimple beg tertinggal dalam kete.. huhuhuhu .. sib baik ada lagi stok susu Aidil kat dlm beg.. sampai2 je KK tunggu kete sewa terus ke Kundasang. Sepanjang 2 jam perjalanan cuaca sejuk .. sesuai sangat la untuk mata ini dilelapkan.. sampai kat Kundasang tak nampak Gunung KK sebabnye hujan kan kabus sajor yang ado.. kami nginap di Zen Garden Resort rehat2 pastu jalan2 jap kat pekan Kundasang tak dpat nak buat apa2 xtvt coz hujan je sampai ke malam..

saya yang masih mengantuk...

Adeeb yang dah tak sabar nak terbang...

to be continued....


Tuesday, March 8, 2011

dah jejak kata ko..

Wednesday, March 30, 2011

♥ love poem ♥

Time of my Life
by Dora
You are the comfort I run to when I feel alone
My love for you is true and world wide known
You are my lover the one I have wished for
Never have I loved someone this much before

You always there to hold my hand or make me smile
Each day and night you prove my life is worth while
I appreciate you so much you're someone I adore
If we were separated I don't think I'd live anymore

I trust you and respect for all that you're worth
I love you more than anything on this earth
I truly believe that you are the one for me
I'm mad about you, you drive me crazy

Thank you for walking into my precious heart
Showed me the meaning of love from the start
You've given me everything to makes my life complete
You are the reason my hearts skips a beat

I love sharing every moment with you by my side
I know with my feelings or thoughts I'd never hide
Promise me for tomorrow and the next days to come
You won't let go and break our commitment from one

My heart is in your hands as yours is in mine
Our love is so beautiful now our hearts have combine
Love is what you mean to me, and you are my life
I'll give you anything more in this world even be your wife

I have had the time of my life and I owe it all to you
Our love is based on loyalty, happiness, love and truth

source - www.poemslovers.com/love_poems
by Dora

@fatinLOVE_etc ♥♥♥♥♥

thanks pak nil & tsania marwah - (watak shella dalam Sejuta Cinta Marshanda) .. terima kasih kerna sudi reply twitter saya...

pak nil...

tsania marwah @ shella

tq ...

Friday, March 18, 2011

@Sabah 12 - 15 March 2011 - part 3

kat KK ni kami nginap kat Promenade Hotel .. dekat ngan Pasar Filipin, Pasar Malam KK & Waterfront ... hari ni juga kami sekeluraga akan ke Manukan Island.. naik bot ni yang gerun sikit ni...

@Pantai Tanjung Aru

@Manukan Island

sepanjang hari kat Pulau Manukan masa untuk balik.....

dinner pula kami ke Papar makan seafooddddd ba....

ikan2 boleh pilih kat akuarium yang ada kat belakang bos tu...

bersambung....

@Sabah 12 - 15 March 2011 - Part 2


Kat Sabah ni waktu memang sama cuma matahari terbit lebih awal daripada kat KL 6 pagi dah macam kul 8 pagi kalau kat Kajang ye... bangun2 je bersiap untuk breakfast keluar je bilik terus nampak itu Gunung KK la.. waahhhh.. teringat zaman mek muda2 dolu pi panjat Gunung KK ni.. bila la dapat daki lagi ye.. permulaan yang baik untuk hari ini cuaca pun ok.. ...


lepas bf, terus ke Poring Hot Spring.. adalah dalam 30 minit jugak dari Kundasang ... kami memilih untuk sewa rumah jer untuk berendam sebabnye ramai orang.. ada privacy skit..

ni la rumah nye...

masam nye la muka hensem boy ni sebab dah nak balik .. kalau boleh nak tido kat sini agaknye..

dah nak balik baru amik gambar

Balik ke Kundasang kami singgah makan kat Intan's Corner... gerai makan yang ada Mee Goreng Manai.. tapi aku order nasi goreng kampung jer.. tak berani nak try tapi chicken wing tu wajib order.. kepak ayam madu bakar... nyum..nyumm..
lepas makan cuaca agak mendung kami terus ke kawasan yang ada lembu tu apa ye nama nye .. lupa sudah.. masa ni pun Gunung dah tak nampak tertutup oleh kabus ..


bergambar bersama lembu kehkehkeh... tebal kan kabus uolss.. sejuk ba..
selesai tengok lembu terus ke kaki gunung lak tapi bawak kete naik sampai Timpohon View masa ni hujan dah start turun renyai2 la .. sayang sekali tak dapat tengok gunung dari jarak dekat..

kabus tebal..

climbathon 2010... Guianus ye yang menang ...

tetap nak bergambar walaupun hujan ye...

dari kaki Gunung ni terus balik ke KK ....

bersambung...




apa yang penting...?? kerjasama...

*kami tak kuat dan kami tak hebat bila bekerjasama semua jadi mudah...*
betul ke lirik lagu ni..

hehehe... pagi ni nak selesaikan masalah bilik fail unit aku.. dan yang best nyer.. semua turut membantu... sebenarnye minggu lepas dah start filing cuma tak siap2 lagi.. nanti bilik fail tu dah bersih dan canteq aku upload gambar nye di dalam blog aku yang cute ni ..
*cute ke nyah?* hehehe..
ok nak gi breakfast nak makan manyak2 kena cukup tenaga untuk bekerja..

Thursday, March 17, 2011

@Sabah 12 - 15 March 2011 - Part 1

yoo.. ayoo .. kezambooo.. motif tetibe? hehehe.. hari ni baru ada kesempatan untuk ana cerita la .. sewaktu ana jalan2 di Sabah la.. *suka sangat jadi mak arab*

ok lah cerita dah nak mula ni ..


flight to KK kul 7 pagi.. aku dah bangun sebelum alarm berbunyi.. hehehe excited .. mandi, siapkan 2 hero , dan En. Mizi pun bersiap, terkejut mek sebab tak yah kejut kan .. *papa excited jugak kah?* Setibanya di KLIA.. kami pun bergegas ke kaunter sebab dah lewat, masa menuju ke ruang berlepas tu baru perasan yang my simple dimple beg tertinggal dalam kete.. huhuhuhu .. sib baik ada lagi stok susu Aidil kat dlm beg.. sampai2 je KK tunggu kete sewa terus ke Kundasang. Sepanjang 2 jam perjalanan cuaca sejuk .. sesuai sangat la untuk mata ini dilelapkan.. sampai kat Kundasang tak nampak Gunung KK sebabnye hujan kan kabus sajor yang ado.. kami nginap di Zen Garden Resort rehat2 pastu jalan2 jap kat pekan Kundasang tak dpat nak buat apa2 xtvt coz hujan je sampai ke malam..

saya yang masih mengantuk...

Adeeb yang dah tak sabar nak terbang...

to be continued....


Tuesday, March 8, 2011

International Women's Day 1911 - 2011


notakakihariwanita: kerana diriku begitu berharga... :-)