Friday, November 30, 2012

Semoga Cepat Sembuh..

Salam...

Siapa sakit ? Sakit apa? *ecehhh kontrobersi sangat khennn* ok.. sebenar nya papa saya kena kayap.. masa dapat panggilan dari kakak saya terkejut juga.. dah la masa tu xtau lagi papa sakit apa sebab doktor xda lagi untuk buat pemeriksaan tapi sebab keadaan papa yang dalam kesakitan dia di tahan wad sehingga doktor sampai untuk periksa sakit apa... masa tu makluman yang saya terima dari mama dan jugak kakak saya .. bahagian pipi bengkak kemerahan gusi sakit telinga sakit bibir pun dah bengkak sikit... saya pun ambil anak - anak terus ke hospital.. sampai kat sana baru dapat tahu rupa  rupanya papa kena 'kayap' adoiyaiii... sian la pulak 'kayap' ni kan kalau kena sakit .. kena pulak kat bahagian pipi .. telinga boleh kata sebelah muka la cuma tak kena kat mata... mengikut kata doktor papa akan di tahan wad sehingga sembuh.. Semoga papa cepat sembuh... 

ambil kesempatan semasa pesakit tiada... seronok betul dorang lepaking atas katil pesakit..



notakaki: boleh baca kat biovco.com tentang kayap ni


Thursday, November 29, 2012

Alhamdulillah...TQ

Salam...

Mesti staff satu bumbung dengan saya sekarang ni tengah sengih - sengih , senyum - senyum sorang - sorang  pastu dah berangan - rangan .. bila dapat tahu tentang pengumuman bonus muktamad petang tadi.. aishhh.... tak yah cakap orang la kan.. diri sendiri pun dah asyik senyum kambing jer dari tadi.. *senyum kambing pun tetap maintain cunn hehehe* masing - masing mesti punya hasrat nak buat apa .. ada yang nak g melancong ada yang nak beli kereta baru .. x ketinggalan ada yang nak simpan je lagi bagus kan..kan..kan... terima kasih tuan CEO meluluskan bonus muktamad yang mampu buat staff tersenyum... bila dapat tahu je tadi ramai la yang kecoh sana sini ceria la opis ni tadi semangat betul... ok la itu saja untuk hari ni sekiannnnnn.....

notakaki: jangan lupa baju sekolah anak belum beli lagi...

Universal Studios Singapore 12.11.12

Salam semua...

hmmm .. xtau nak start dari mana dan bagaimana.. hahahaha... *poyo betul la ko ni.. aku tumbuk nanti.. *ala2 johan dalam MLM boleh?* yang pastinya nak ucap terima kasih la dulu kan kat En Mizi sebab bawa kami jalan - jalan USS...ok, cuti sekolah kali ni saya berkesempatan jalan - jalan ke USS bersama famili , walaupun penat memang penat sangat tapi seronok memang seronok sangat .. hayohhh berbelit belit sudah... dan saya pun berkesempatan la nak kongsi juga pengalaman saya ke USS dalam blog yang cute ni ... saya ke USS ambil pakej New York Hotel... shuttle bus disediakan..lepas selesai breakfast kat hotel..kami bertolak dalam jam 9:30 pagi. Lepas turun naik bas untuk urusan imigresen, jalan nak masuk ke Singapore xda la jem sangat mungkin hari Isnin hari bekerja kan..kami sampai di USS jam 11:00 pagi... teruja la sikit kan.. tengok itu ini yang ada kat USS tu.. dan orang pun boleh tahan ramai juga.. nak kena beratur lama juga nak masuk setiap permainan kat situ.. orang2 yang ada kat USS tu pun macam saya juga kan ambil kesempatan cuti sekolah untuk jalan2.. OK nak tulis banyak2 dah ketandusan idea ni.. excited nak tunjuk gambar je.. kekeke...so layan la gambar gambar yang lulus untuk paparan dalam blog ni.. huhuuhu...

dalam bas.. ambil tempat belakang sekali saya ni pening skit kalau naik bas.. tu yang pilih belakang sekali tu tempat duduk tinggi sikit kan... nampak tak muka Emir yang tak cukup tidur tu.. jenuh suruh tidur awal sibuk nak main jer ...
Keceriaaan terserlah di wajah ahli rombongan!

Masa ni da nak masuk Singapore dah siap isi White Card


hello Universal Studios Singapore!

Ecehhhh!

sama tapi x serupa

Indah sungguh istana beta

seronok nya Aidil
   
berehat sebentar masa ni dah penat dah ni..
masa untuk balik..bye bye USS...




Itu la serba sedikit foto yang saya nak share , banyak lagi tapi xkan nak letak semua dalam ni kan...bab permainan lak memang superb ! kepada yang menyimpan hasrat nak ke USS tu pergilah tak rugi pun *aku ni ntah orang keberapa la yang cakap best ni kan yang pasti bukan org pertama la kan*

notakakiuniversalstudios: berangan nak jejak kaki kat semua Universal Studios yang ada..puiii!!

Friday, November 9, 2012

Selamat Bercuti ...

Salam,

hari ini merupakan hari akhir musim persekolahan bagi tahun 2012 *pergghhh ayat macam Pengetua sekolah* senang citer musim cuti sekolah dah bermula... apa plan uolss.. yang pasti nya mesti ada plan untuk bercuti bersama keluarga kan? hmmm ... apapun saya doakan semoga kalian semua selamat di mana jua anda berada dalam atau luar negara *almaklumla airasia kan selalu buat sales now everyone can fly katanya*... ok .. so apapun tu je yang saya nak coretkan dalam blog saya yang cute nih ... *dah xda modal ke nyahhhh!!* dan sama sama la kita menjaga keselamatan walau dimana jua kita berada... 

DADA DIDI DUDU......

Singapura Aku Datang! hehehehe....

*gambar di ambil dari google

Thursday, November 8, 2012

Hobi Baru..

ok.. saya dah rajin... hehe *baru update blog semalam ngan hari ni dah kata rajin huh! hmm saya nak cerita pasal hobi baru saya .. sebelum2 ni ada jugak la baca - baca novel .. pastu dah laaammmaaaaaa... sangat x baca novel *ha kauuuu!! lama betul tu  sekarang ni sejak dua menjak ni minat untuk membaca novel kembali dalam diri saya ni..dan sebenar nya *ecehh dah macam lagu Yuna saya ni ikut suka hati jer nak baca mana satu bukan macam sesetengah orang yang memang mempunyai minat mendalam terhadap novel ye la mana tak nya ada yang sampai buat koleksi novel novel yang dorang ada kan silap silap ada yang dah ada beratus novel koleksi peribadi dan mungkin orang orang macam ni dah minat dengan membaca novel sejak muda belia lagi kan... seingat saya mula2 saya start baca novel Kau Yang Satu tu pun pinjam housemate punya masa zaman zaman bujang dulu sebab member sorang ni memang suka baca novel pastu Ombak Rindu dan ada satu dua lagi tajuk dah tak ingat.. haa kan dah cakap awal2 tadi.. baca ikut mood jeee jadi selama saya berada di muka bumi hampir 3 dekad ni boleh kira ngan jari je berapa novel yang saya dah baca... lagi satu kalau dulu2 tu nak baca novel mesti pilih yang tak lebih 500m/s bukan apa saya  ni ada masalah sikit bab2 membaca nih.. silap2 novel tu yang baca saya hahahaha... lawak tak? ok la tu cerita dolu kala.. ni nak cerita yang sekarang pula.. nak dijadikan cerita semenjak keluar nya cerita Adam & Hawa saya ni pun tergedik gedik la nak baca novel Adam & Hawa ni bukan nya apa , rasa cam dah tak sabar sangat dah nak tau cerita nya camna kan... novel Adam & Hawa tu pun pinjam officemate punya .. rupa - rupanya member sorang ni pun memang minat baca novel jugak tapi almaklumla kaum hawa yang dah berumahtangga ni kan banyak masa terbatas bukan terbatas apa nya.. ye la banyak benda nak diuruskan.. faham faham je la ye kaum2 ibu diluar sana.. ok2 lepas baca cerita Adam & Hawa tu rasa nak baca novel lain pulak saya beli sendiri *kene ke tulis beli sendirimungkin kepada mereka yang memang minat dengan novel kata saya ni ketinggalan zaman hehehehe.. sebab nya baru la terhegeh - hegeh g beli novel Kasih Yang Suci a.k.a Nora Elena dalam tv3 dulu tu kan... dan sememangnya tak rugi beli dan baca novel ni walaupun kemungkinan besar saya adalah orang terakhir yang tahu novel ni best saya xkisah hahaha...lepas baca novel tu ingat dah x minat dah nak baca novel kan.. member sorang ni recommend satu novel ni pergi la beli novel tu Andai Itu Takdirnya novel ni memang pergggghhhhh.... tangkap leleh nangis tak hengat *jangan la nak lebih sangat keekeke memang sedey la cerita ni apapun mesti la happy ending kan ... tak habis setakat itu jerrr masa beli novel ni dah sampai kat kaunter bayar tu ada pulak novel2 lain diletakkan di tepi kaunter tu .. member ada cakap kalau novel yang diletakkan kat kaunter tu makna nya novel tu ala2 novel terlaris gittew.. masa beratur tu mata ni sibuk nak tengok novel2 kat kaunter tu ishhh ... so tengok la satu novel ni Lafazkan Kalimah Cintamu sambil beratur sambil baca sinopsis tetiba tertarik menarik kau memang daboommm.. tapi bila tengok tebal jugak novel ni ye la takut tak terbaca lak nanti tapi dalam tidak sedar tu rupa rupanya dah betul2 depan kaunter hmm apalagi terus je la bagi semua novel2 tu untuk dibayar so novel tu pun dah selamat dah saya baca.. memang best memang sesuai dapattitle novel terlaris .. dan sekarang ni saya baru start baca novel M.A.I.D pun best jugak cuma belum tau lagi la ending camna.. habis je baca novel ni nanti tak tahu la tapi yang pasti saya memang ada rasa minat nak membaca novel je hehehe ada sesapa boleh recommend novel mana yang best ... kalau ada tinggal - tinggal kan le komen .. okey .. dada didi dudu....   

Wednesday, November 7, 2012

Assalamualaikum .....

hmmm...satu Malaysia heboh dengan Janji Ditepati, tapi saya janji tinggal janji je... al kisah nyaaa... kemalasan di campur dengan kesibukan maka tak update la blog saya yang cute ni... ok.. lupakan yang lama kita mula yang baru *ecehhh cover line nampakkkk...ni nak citer sikit nih .. untuk pengetahuan semua dan semua telah tahu ramai dikalangan masyarakat Malaysia kini sedang sibuk mengikuti drama ADAM & HAWA tak terkecuali saya.. yeee  S.A.Y.A .. bonus kepada drama itu adalah pelakon2 dalam drama itu siapa lagi kalau bukan jengjengjenggggg... AARON AZIZ , NADYA NISSA dan ramai lagi pelakon - pelakon yang hebat .. tapi saya nak bagi extra bonus kepada penulis novel itu sendiri *extra bonus apa yang ko nak bagi ehehe .. Saya dah baca novel ADAM & HAWA jalan cerita yang sangat menarik.. adalah sikit2 geram dengan watak - watak yang lain tu .. tapi selebihnya anda mampu tersenyum sambil membaca.. hahaha... *aku je kut yang feeling lebih masa baca novel ni .. Episod ADAM & HAWA ni pun dah sampai ke episod - 42 dah .. nasib baik boleh kautimmm ngan 2 little monster yang kat rumah tu.. kalau tak jangan harap la mama nak dapat tengok .. kalau tak Oggy , Bananas in Pajamas , Boboiboy dan ntah apa2 lagi .. dan terima kasih kepada ASTRO PVR sebab boleh record cerita2 kesukaan aku dan boleh ulang banyak kali heheeh... TETAPI... *mak oihh .. bapak bosar tulisan tu... yang lebih penting dan tiada siapa mampu menafikan nya lagi .. heheeh suspen betul .. saya nak ucap terima kasih kat En. Mizi la.. kalau en husband saya ni tak masukkan astro xda la PVR xda la ASTRO Mustika HD setiap hari dan tak boleh la nak record itu nak record ini .. kan..kan.kann.... agak2 nya kalau en husband baca ni mesti kembang kempis hidung dia kan.. heheeh * GURAU JER YEEEE... ok la selain dari ADAM & HAWA saya jugak layan MASTERCHEF MALAYSIA MUSIM KE - 2 tapi xdala setiap episod.. masa tayangan tu tak berapa kena time tu la nak buat itu ini kann... tapi best la layann .. tengok dorang masak masak ...gaduh gaduh .. masak masak.. nangis ... hmmm... bila cerita pasal drama , realilty show ni .. saya tetiba rasa nak sangat tengok filem Istanbul aku datang ! .. sebab yang pertama suka arahan Bernard Chauly dan semestinya nak tengok Lisa Surihani la... teruja betul tengok kecomelan Lisa dalam trailer Istanbul aku datang... nak ke en husband teman tengok wayang ni.. hehehehe...ok la saya nak sambung apa yang tak tersambung tadi *kat ofis kan skang ni..xkan nak update blog sampai petang hehhee  ok... babaiiii daaa....

dah jejak kata ko..

Friday, November 30, 2012

Semoga Cepat Sembuh..

Salam...

Siapa sakit ? Sakit apa? *ecehhh kontrobersi sangat khennn* ok.. sebenar nya papa saya kena kayap.. masa dapat panggilan dari kakak saya terkejut juga.. dah la masa tu xtau lagi papa sakit apa sebab doktor xda lagi untuk buat pemeriksaan tapi sebab keadaan papa yang dalam kesakitan dia di tahan wad sehingga doktor sampai untuk periksa sakit apa... masa tu makluman yang saya terima dari mama dan jugak kakak saya .. bahagian pipi bengkak kemerahan gusi sakit telinga sakit bibir pun dah bengkak sikit... saya pun ambil anak - anak terus ke hospital.. sampai kat sana baru dapat tahu rupa  rupanya papa kena 'kayap' adoiyaiii... sian la pulak 'kayap' ni kan kalau kena sakit .. kena pulak kat bahagian pipi .. telinga boleh kata sebelah muka la cuma tak kena kat mata... mengikut kata doktor papa akan di tahan wad sehingga sembuh.. Semoga papa cepat sembuh... 

ambil kesempatan semasa pesakit tiada... seronok betul dorang lepaking atas katil pesakit..



notakaki: boleh baca kat biovco.com tentang kayap ni


Thursday, November 29, 2012

Alhamdulillah...TQ

Salam...

Mesti staff satu bumbung dengan saya sekarang ni tengah sengih - sengih , senyum - senyum sorang - sorang  pastu dah berangan - rangan .. bila dapat tahu tentang pengumuman bonus muktamad petang tadi.. aishhh.... tak yah cakap orang la kan.. diri sendiri pun dah asyik senyum kambing jer dari tadi.. *senyum kambing pun tetap maintain cunn hehehe* masing - masing mesti punya hasrat nak buat apa .. ada yang nak g melancong ada yang nak beli kereta baru .. x ketinggalan ada yang nak simpan je lagi bagus kan..kan..kan... terima kasih tuan CEO meluluskan bonus muktamad yang mampu buat staff tersenyum... bila dapat tahu je tadi ramai la yang kecoh sana sini ceria la opis ni tadi semangat betul... ok la itu saja untuk hari ni sekiannnnnn.....

notakaki: jangan lupa baju sekolah anak belum beli lagi...

Universal Studios Singapore 12.11.12

Salam semua...

hmmm .. xtau nak start dari mana dan bagaimana.. hahahaha... *poyo betul la ko ni.. aku tumbuk nanti.. *ala2 johan dalam MLM boleh?* yang pastinya nak ucap terima kasih la dulu kan kat En Mizi sebab bawa kami jalan - jalan USS...ok, cuti sekolah kali ni saya berkesempatan jalan - jalan ke USS bersama famili , walaupun penat memang penat sangat tapi seronok memang seronok sangat .. hayohhh berbelit belit sudah... dan saya pun berkesempatan la nak kongsi juga pengalaman saya ke USS dalam blog yang cute ni ... saya ke USS ambil pakej New York Hotel... shuttle bus disediakan..lepas selesai breakfast kat hotel..kami bertolak dalam jam 9:30 pagi. Lepas turun naik bas untuk urusan imigresen, jalan nak masuk ke Singapore xda la jem sangat mungkin hari Isnin hari bekerja kan..kami sampai di USS jam 11:00 pagi... teruja la sikit kan.. tengok itu ini yang ada kat USS tu.. dan orang pun boleh tahan ramai juga.. nak kena beratur lama juga nak masuk setiap permainan kat situ.. orang2 yang ada kat USS tu pun macam saya juga kan ambil kesempatan cuti sekolah untuk jalan2.. OK nak tulis banyak2 dah ketandusan idea ni.. excited nak tunjuk gambar je.. kekeke...so layan la gambar gambar yang lulus untuk paparan dalam blog ni.. huhuuhu...

dalam bas.. ambil tempat belakang sekali saya ni pening skit kalau naik bas.. tu yang pilih belakang sekali tu tempat duduk tinggi sikit kan... nampak tak muka Emir yang tak cukup tidur tu.. jenuh suruh tidur awal sibuk nak main jer ...
Keceriaaan terserlah di wajah ahli rombongan!

Masa ni da nak masuk Singapore dah siap isi White Card


hello Universal Studios Singapore!

Ecehhhh!

sama tapi x serupa

Indah sungguh istana beta

seronok nya Aidil
   
berehat sebentar masa ni dah penat dah ni..
masa untuk balik..bye bye USS...




Itu la serba sedikit foto yang saya nak share , banyak lagi tapi xkan nak letak semua dalam ni kan...bab permainan lak memang superb ! kepada yang menyimpan hasrat nak ke USS tu pergilah tak rugi pun *aku ni ntah orang keberapa la yang cakap best ni kan yang pasti bukan org pertama la kan*

notakakiuniversalstudios: berangan nak jejak kaki kat semua Universal Studios yang ada..puiii!!

Friday, November 9, 2012

Selamat Bercuti ...

Salam,

hari ini merupakan hari akhir musim persekolahan bagi tahun 2012 *pergghhh ayat macam Pengetua sekolah* senang citer musim cuti sekolah dah bermula... apa plan uolss.. yang pasti nya mesti ada plan untuk bercuti bersama keluarga kan? hmmm ... apapun saya doakan semoga kalian semua selamat di mana jua anda berada dalam atau luar negara *almaklumla airasia kan selalu buat sales now everyone can fly katanya*... ok .. so apapun tu je yang saya nak coretkan dalam blog saya yang cute nih ... *dah xda modal ke nyahhhh!!* dan sama sama la kita menjaga keselamatan walau dimana jua kita berada... 

DADA DIDI DUDU......

Singapura Aku Datang! hehehehe....

*gambar di ambil dari google

Thursday, November 8, 2012

Hobi Baru..

ok.. saya dah rajin... hehe *baru update blog semalam ngan hari ni dah kata rajin huh! hmm saya nak cerita pasal hobi baru saya .. sebelum2 ni ada jugak la baca - baca novel .. pastu dah laaammmaaaaaa... sangat x baca novel *ha kauuuu!! lama betul tu  sekarang ni sejak dua menjak ni minat untuk membaca novel kembali dalam diri saya ni..dan sebenar nya *ecehh dah macam lagu Yuna saya ni ikut suka hati jer nak baca mana satu bukan macam sesetengah orang yang memang mempunyai minat mendalam terhadap novel ye la mana tak nya ada yang sampai buat koleksi novel novel yang dorang ada kan silap silap ada yang dah ada beratus novel koleksi peribadi dan mungkin orang orang macam ni dah minat dengan membaca novel sejak muda belia lagi kan... seingat saya mula2 saya start baca novel Kau Yang Satu tu pun pinjam housemate punya masa zaman zaman bujang dulu sebab member sorang ni memang suka baca novel pastu Ombak Rindu dan ada satu dua lagi tajuk dah tak ingat.. haa kan dah cakap awal2 tadi.. baca ikut mood jeee jadi selama saya berada di muka bumi hampir 3 dekad ni boleh kira ngan jari je berapa novel yang saya dah baca... lagi satu kalau dulu2 tu nak baca novel mesti pilih yang tak lebih 500m/s bukan apa saya  ni ada masalah sikit bab2 membaca nih.. silap2 novel tu yang baca saya hahahaha... lawak tak? ok la tu cerita dolu kala.. ni nak cerita yang sekarang pula.. nak dijadikan cerita semenjak keluar nya cerita Adam & Hawa saya ni pun tergedik gedik la nak baca novel Adam & Hawa ni bukan nya apa , rasa cam dah tak sabar sangat dah nak tau cerita nya camna kan... novel Adam & Hawa tu pun pinjam officemate punya .. rupa - rupanya member sorang ni pun memang minat baca novel jugak tapi almaklumla kaum hawa yang dah berumahtangga ni kan banyak masa terbatas bukan terbatas apa nya.. ye la banyak benda nak diuruskan.. faham faham je la ye kaum2 ibu diluar sana.. ok2 lepas baca cerita Adam & Hawa tu rasa nak baca novel lain pulak saya beli sendiri *kene ke tulis beli sendirimungkin kepada mereka yang memang minat dengan novel kata saya ni ketinggalan zaman hehehehe.. sebab nya baru la terhegeh - hegeh g beli novel Kasih Yang Suci a.k.a Nora Elena dalam tv3 dulu tu kan... dan sememangnya tak rugi beli dan baca novel ni walaupun kemungkinan besar saya adalah orang terakhir yang tahu novel ni best saya xkisah hahaha...lepas baca novel tu ingat dah x minat dah nak baca novel kan.. member sorang ni recommend satu novel ni pergi la beli novel tu Andai Itu Takdirnya novel ni memang pergggghhhhh.... tangkap leleh nangis tak hengat *jangan la nak lebih sangat keekeke memang sedey la cerita ni apapun mesti la happy ending kan ... tak habis setakat itu jerrr masa beli novel ni dah sampai kat kaunter bayar tu ada pulak novel2 lain diletakkan di tepi kaunter tu .. member ada cakap kalau novel yang diletakkan kat kaunter tu makna nya novel tu ala2 novel terlaris gittew.. masa beratur tu mata ni sibuk nak tengok novel2 kat kaunter tu ishhh ... so tengok la satu novel ni Lafazkan Kalimah Cintamu sambil beratur sambil baca sinopsis tetiba tertarik menarik kau memang daboommm.. tapi bila tengok tebal jugak novel ni ye la takut tak terbaca lak nanti tapi dalam tidak sedar tu rupa rupanya dah betul2 depan kaunter hmm apalagi terus je la bagi semua novel2 tu untuk dibayar so novel tu pun dah selamat dah saya baca.. memang best memang sesuai dapattitle novel terlaris .. dan sekarang ni saya baru start baca novel M.A.I.D pun best jugak cuma belum tau lagi la ending camna.. habis je baca novel ni nanti tak tahu la tapi yang pasti saya memang ada rasa minat nak membaca novel je hehehe ada sesapa boleh recommend novel mana yang best ... kalau ada tinggal - tinggal kan le komen .. okey .. dada didi dudu....   

Wednesday, November 7, 2012

Assalamualaikum .....

hmmm...satu Malaysia heboh dengan Janji Ditepati, tapi saya janji tinggal janji je... al kisah nyaaa... kemalasan di campur dengan kesibukan maka tak update la blog saya yang cute ni... ok.. lupakan yang lama kita mula yang baru *ecehhh cover line nampakkkk...ni nak citer sikit nih .. untuk pengetahuan semua dan semua telah tahu ramai dikalangan masyarakat Malaysia kini sedang sibuk mengikuti drama ADAM & HAWA tak terkecuali saya.. yeee  S.A.Y.A .. bonus kepada drama itu adalah pelakon2 dalam drama itu siapa lagi kalau bukan jengjengjenggggg... AARON AZIZ , NADYA NISSA dan ramai lagi pelakon - pelakon yang hebat .. tapi saya nak bagi extra bonus kepada penulis novel itu sendiri *extra bonus apa yang ko nak bagi ehehe .. Saya dah baca novel ADAM & HAWA jalan cerita yang sangat menarik.. adalah sikit2 geram dengan watak - watak yang lain tu .. tapi selebihnya anda mampu tersenyum sambil membaca.. hahaha... *aku je kut yang feeling lebih masa baca novel ni .. Episod ADAM & HAWA ni pun dah sampai ke episod - 42 dah .. nasib baik boleh kautimmm ngan 2 little monster yang kat rumah tu.. kalau tak jangan harap la mama nak dapat tengok .. kalau tak Oggy , Bananas in Pajamas , Boboiboy dan ntah apa2 lagi .. dan terima kasih kepada ASTRO PVR sebab boleh record cerita2 kesukaan aku dan boleh ulang banyak kali heheeh... TETAPI... *mak oihh .. bapak bosar tulisan tu... yang lebih penting dan tiada siapa mampu menafikan nya lagi .. heheeh suspen betul .. saya nak ucap terima kasih kat En. Mizi la.. kalau en husband saya ni tak masukkan astro xda la PVR xda la ASTRO Mustika HD setiap hari dan tak boleh la nak record itu nak record ini .. kan..kan.kann.... agak2 nya kalau en husband baca ni mesti kembang kempis hidung dia kan.. heheeh * GURAU JER YEEEE... ok la selain dari ADAM & HAWA saya jugak layan MASTERCHEF MALAYSIA MUSIM KE - 2 tapi xdala setiap episod.. masa tayangan tu tak berapa kena time tu la nak buat itu ini kann... tapi best la layann .. tengok dorang masak masak ...gaduh gaduh .. masak masak.. nangis ... hmmm... bila cerita pasal drama , realilty show ni .. saya tetiba rasa nak sangat tengok filem Istanbul aku datang ! .. sebab yang pertama suka arahan Bernard Chauly dan semestinya nak tengok Lisa Surihani la... teruja betul tengok kecomelan Lisa dalam trailer Istanbul aku datang... nak ke en husband teman tengok wayang ni.. hehehehe...ok la saya nak sambung apa yang tak tersambung tadi *kat ofis kan skang ni..xkan nak update blog sampai petang hehhee  ok... babaiiii daaa....