Friday, January 9, 2009

yee...haaaa.... mek kena TAG uolls...

hehehe... apsal ntah aku seronok semacam bile kena tag ngan k.emy... 'gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati...' hmm agaknye aku dah banyak sangat makan senang hati bangat .. ( ke dah tak de n3 nak update blog...hikihikhikhik...) ok lah.. terus kan membaca jawapan yang mek berikan..

1. Do u think u are HOT?
yup.. very HOT MAMA... wakakakaka.....

2. Upload a fav pic of u


3. Why do u like that picture?
pusat mek yang terbonjol tu...hikhikhikhik..

4. When was the last time u ate pizza?
lunch our tadi ..

5. The last song u listen to?
Britney Spears - Womanizer

6. What are u doing right now besides doing this?

tulis resit , ada company beli sebutharga...

7. What name do u prefer besides yours?
Suri

8. People to tag
-tasha-
-aini-

9. Who is no. 1?

opismate

10. no. 3 is having relationship with?
tak sampai no.3 pun ..

11. say something about no. 5
kalau dah no. 3 pun tak de apatah lagik no.5..

12. who is no. 2?
opismate jugak...

semua solan telah dijawab.. pas nih tag ler mek lagi yer.. mek suke...hehehehehe...

Sunday, January 4, 2009

Zoo Negara

Aku bangun2 jer pagi ni..memandangkan tak da plan ke mana - mana...aku ajak ler En. Mizi gi Zoo Negara .. dah lama gak la aku rasa nak pergi zoo bawak Adeeb Emir... dan yang terakhir sekali aku pergi zoo negara masa aku tingkatan 3 ke 4 hmmm cam tu lah.. tolak campur bahagi darab lebih kurang 9 - 10 tahun .. wow..!!! lama tuh... hari ni cuaca pun tak panas .. mendung jer... macam nak hujan tapi sepanjang aku kat Zoo cuma renyai sekejap jer.. orang pun tak ramai , mungkin esok dah start sekolah... puas ler tengok haiwan2 kat dalam zoo..

Selamat Datang Ke Zoo Negara....!!!

Dewasa = RM 15.00
Warga Emas = RM 6.00
Kanak - Kanak 3 tahun - 12 tahun = RM 6.00
Kanak - Kanak bawah 3 tahun = Percuma

masa mula2 sampai tu Adeeb cam boring jer.. mungkin tak da geng agaknye..

ni aku tengah bagi rusa makan... sian rusa ni lapar bangat...

antara binatang yang boleh diberi makan Gajah..

Zirafah pun boleh bagi makan gak.. semua nyer mek nak bagi makan... seronok...

besar kan???

aku risau nengok seladang nih.. dah la tempat seladang ni pagar tak berapa nak tinggi.. kalau ler melompat keluar hmmm sapa yang susah.. eee.. takut .. lari2...

ni ler binatang yang Adeeb suka tengok selain Zirafah.. yipen(elephant) la ma...

masa mula2 sampai Adeeb macam boring tapi sebenar nye.. ha.. tengok ler tak reti duk diam .. sekejap nak dukung kejap nak jalan sendiri , lari sana lari sini...

ni ler sebahagian gambar yang aku amik masa kat Zoo ...dah habis aku pusing2 tengok ular,buaya,singa,harimau,burung,kura2 hmmm.. banyak lagi ... cuaca pulak tak menentu macam dah nak hujan lebat jer... aku pun balik jer la..seronok ler Adeeb dapat jalan2 masuk2 jer dalam kereta terus tido.. letih ler tu.. aku pun letih jugak... nasib ler jalan ok tak jam.. kalau tak lagi letih.. hehehe.. macam ler mek yang drive...

dah jejak kata ko..

Friday, January 9, 2009

yee...haaaa.... mek kena TAG uolls...

hehehe... apsal ntah aku seronok semacam bile kena tag ngan k.emy... 'gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati...' hmm agaknye aku dah banyak sangat makan senang hati bangat .. ( ke dah tak de n3 nak update blog...hikihikhikhik...) ok lah.. terus kan membaca jawapan yang mek berikan..

1. Do u think u are HOT?
yup.. very HOT MAMA... wakakakaka.....

2. Upload a fav pic of u


3. Why do u like that picture?
pusat mek yang terbonjol tu...hikhikhikhik..

4. When was the last time u ate pizza?
lunch our tadi ..

5. The last song u listen to?
Britney Spears - Womanizer

6. What are u doing right now besides doing this?

tulis resit , ada company beli sebutharga...

7. What name do u prefer besides yours?
Suri

8. People to tag
-tasha-
-aini-

9. Who is no. 1?

opismate

10. no. 3 is having relationship with?
tak sampai no.3 pun ..

11. say something about no. 5
kalau dah no. 3 pun tak de apatah lagik no.5..

12. who is no. 2?
opismate jugak...

semua solan telah dijawab.. pas nih tag ler mek lagi yer.. mek suke...hehehehehe...

Sunday, January 4, 2009

Zoo Negara

Aku bangun2 jer pagi ni..memandangkan tak da plan ke mana - mana...aku ajak ler En. Mizi gi Zoo Negara .. dah lama gak la aku rasa nak pergi zoo bawak Adeeb Emir... dan yang terakhir sekali aku pergi zoo negara masa aku tingkatan 3 ke 4 hmmm cam tu lah.. tolak campur bahagi darab lebih kurang 9 - 10 tahun .. wow..!!! lama tuh... hari ni cuaca pun tak panas .. mendung jer... macam nak hujan tapi sepanjang aku kat Zoo cuma renyai sekejap jer.. orang pun tak ramai , mungkin esok dah start sekolah... puas ler tengok haiwan2 kat dalam zoo..

Selamat Datang Ke Zoo Negara....!!!

Dewasa = RM 15.00
Warga Emas = RM 6.00
Kanak - Kanak 3 tahun - 12 tahun = RM 6.00
Kanak - Kanak bawah 3 tahun = Percuma

masa mula2 sampai tu Adeeb cam boring jer.. mungkin tak da geng agaknye..

ni aku tengah bagi rusa makan... sian rusa ni lapar bangat...

antara binatang yang boleh diberi makan Gajah..

Zirafah pun boleh bagi makan gak.. semua nyer mek nak bagi makan... seronok...

besar kan???

aku risau nengok seladang nih.. dah la tempat seladang ni pagar tak berapa nak tinggi.. kalau ler melompat keluar hmmm sapa yang susah.. eee.. takut .. lari2...

ni ler binatang yang Adeeb suka tengok selain Zirafah.. yipen(elephant) la ma...

masa mula2 sampai Adeeb macam boring tapi sebenar nye.. ha.. tengok ler tak reti duk diam .. sekejap nak dukung kejap nak jalan sendiri , lari sana lari sini...

ni ler sebahagian gambar yang aku amik masa kat Zoo ...dah habis aku pusing2 tengok ular,buaya,singa,harimau,burung,kura2 hmmm.. banyak lagi ... cuaca pulak tak menentu macam dah nak hujan lebat jer... aku pun balik jer la..seronok ler Adeeb dapat jalan2 masuk2 jer dalam kereta terus tido.. letih ler tu.. aku pun letih jugak... nasib ler jalan ok tak jam.. kalau tak lagi letih.. hehehe.. macam ler mek yang drive...