Monday, July 13, 2009

happy birthday Adeeb Emir

Hari ni genap ler 3 tahun umur Adeeb Emir... sambut kat taska jer tahun nih.. plan nak celebrate reramai satu family tu tarikh nye belum dapat di tentukan lagi.. Julai ni memang ramai yang sambut birthday.. first , aku nye birthday.. 06 Julai, kedua.. adik aku yang kecik sekali Nur Nilam Sari 07 Julai then, Adeeb 13 Julai.. dan yang last sekali mak aku Puan Rohani 17 Julai... kalau jadi end of this month boleh ler celebrate besar - besaran.. kat Lenggeng... hehehehe.... ni ada ler sikit gambar yang sempat aku ambil masa majlis tiup lilin kat taska tadi..



buka2 jer kek .. aduh.. silap tulis nama plak.. sepatutnyer Emir bukan Amir ye.. tapi tak pe la..



bersedia untuk tiup lilin dan potong kek...



lambat sangat bakar lilin.. siap colek kek masuk dalam mulut.. tak sabar dah Adeeb masa ni...


Happy birthday to you.. happy birthday to you... happy birthday to you.. Adeeb Emir happy birthday to you... ha.. tiup cepat...


lepas tiup.. potong kek... apsal ntah Adeeb kaku jer masa ni.. terharu agaknye.. kawan2 dia nyanyi untuk dia...


ntah apa yang dibincangkan Adeb ngan kawan2 dia.. strategi untuk menghabiskan kek tu agaknye...

ok.. sampai sini jek.. pastu mek balik opis buat keje.. minggu ni audit PWC.. tak leh nak mengular lelama...

Selamat Hari Jadi ke -3 untuk Adeeb Emir.. Mama & Papa sayang Adeeb.. ok.. Semoga jadi anak yang soleh dan sentiasa diberkati Allah...

dah jejak kata ko..

Monday, July 13, 2009

happy birthday Adeeb Emir

Hari ni genap ler 3 tahun umur Adeeb Emir... sambut kat taska jer tahun nih.. plan nak celebrate reramai satu family tu tarikh nye belum dapat di tentukan lagi.. Julai ni memang ramai yang sambut birthday.. first , aku nye birthday.. 06 Julai, kedua.. adik aku yang kecik sekali Nur Nilam Sari 07 Julai then, Adeeb 13 Julai.. dan yang last sekali mak aku Puan Rohani 17 Julai... kalau jadi end of this month boleh ler celebrate besar - besaran.. kat Lenggeng... hehehehe.... ni ada ler sikit gambar yang sempat aku ambil masa majlis tiup lilin kat taska tadi..



buka2 jer kek .. aduh.. silap tulis nama plak.. sepatutnyer Emir bukan Amir ye.. tapi tak pe la..



bersedia untuk tiup lilin dan potong kek...



lambat sangat bakar lilin.. siap colek kek masuk dalam mulut.. tak sabar dah Adeeb masa ni...


Happy birthday to you.. happy birthday to you... happy birthday to you.. Adeeb Emir happy birthday to you... ha.. tiup cepat...


lepas tiup.. potong kek... apsal ntah Adeeb kaku jer masa ni.. terharu agaknye.. kawan2 dia nyanyi untuk dia...


ntah apa yang dibincangkan Adeb ngan kawan2 dia.. strategi untuk menghabiskan kek tu agaknye...

ok.. sampai sini jek.. pastu mek balik opis buat keje.. minggu ni audit PWC.. tak leh nak mengular lelama...

Selamat Hari Jadi ke -3 untuk Adeeb Emir.. Mama & Papa sayang Adeeb.. ok.. Semoga jadi anak yang soleh dan sentiasa diberkati Allah...