Thursday, November 27, 2008

shoppinggg!!

morning uolls... ni ada skit info untuk menghabiskan duit2 korang tuh....

sesapa yang nak g tu .. kte jumpa kat sana ye....

Thursday, November 20, 2008

Madagascar Escape 2 Africa

Semalam aku , mizi, ain, kak cik , anep n si budak kecik (adeeb) tu.. gi tengok wayang. Mengikut plan nyer.. nak gi tengok kat alamanda jer... tapi mizi nak jumpa kawan dia yang datang dari Penang kat bangunan HLA ke apa ke namanyer.. ntah aku pun tak ingat... on the way to KL tu memang jammed tapi boleh jalan lagi la... dah sampai kat bukit bintang tu tersesat pulak sampai ke Hard Rock Cafe sepatutnya tempat tu sebelah Pavillion KL jo... akhirnya jumpa jugak tempat yang mizi nak pergi tu drop je papa adeeb kat situ kami terus la masuk Pavillion.. 1st aku n budak2 nih gi cari kat mana la GSC untuk tengok mana lah tau kot2 dah habis ke tiket nyer...tengah jalan nak ke GSC tu, apa kehe nye ramai sangat orang kat bawah tu.. wah... ada fashion show... Bonia..


lepas beli tiket tu.. kami mencari pulak kat mana surau.. cari punya cari, tanya punya tanya, kat car park rupanye. punyala jauh ... nak kena turun balik.

ni dia surau yang dicari - cari

tempat wuduk
lepas solat aku ajak la dorang ni makan dulu, cari makan kat food court ... masa banyak habis kat food court tu jer sementara nak tunggu kul 9.45...

ain n anep

adeeb emir

tepat kul 9.45 aku pun masuk la... tu dia.. aku duk depan sekali baru jer duduk mizi call nak tiket dia dah tunggu kat depan pakcik2 yang jaga tiket tu..kalau ku tahu aku tunggu je dulu mizi kat depan tu...

tiket - tiket
'....i like to move it .. move it... she like to move it .. move it... you got to move it .. move it...' haa... lebih kurang la kot.. lagu untuk citer nih... tapi penat aku melayan adeeb kat dalam tu... asyik tanya jer.. tu apa ma? tu apa ma? kalau tak jawab n suruh dia senyap tengok jer citer tu merajuk pulak ...dalam kul 11.30 citer ni habis... turun2 kat carpark tak jumpa plak kete.. tanya jelah kat pakcik2 yang jaga carpark tu, sampai umah kul 12 lebih... adeeb dah tdo... sian dia , penat tul anak mama nih... dah puas enjoy tadi ye... adeeb emir...

zzzzzzZZZZZZzzzzz.............

Bagi aku citer nih kira ok la ... dengan lawak nye seekor singa yang pandai menari dan nenek tua yang ala2 samseng gitu...

Wednesday, November 19, 2008

Kentucky Fried Chicken

Hari ni rahim opismate aku ni cadang nak belanja makan2... menu yang dicadangkan ialah KFC...mmmm dah lama jugak aku tak makan KFC, al maklum lah.. selalu masak sendiri kat umah ... hehehe... masak ker?? ye..yee... ayam KFC dah sampai...


k.lina pulak dah siap2 bawak kek ngan tat buah.. aku makan kek ajer... tat buah tu takut lak nak makan... dah sebijik cam buah pulak ropenye... kek tu best aku suka... nyam...nymm...

kepada semua warga Finance terima kasih banyak kerana memberi kerjasama untuk menghabiskan ayam2 tuh...

Monday, November 17, 2008

salam to all



akhirnye aku terjebak jugak dalam dunia blog nih... apapun this is my first entry ... so banyak lagi yang perlu aku explore untuk memeriahkan lagi blog ni, so wait & see.

dah jejak kata ko..

Thursday, November 27, 2008

shoppinggg!!

morning uolls... ni ada skit info untuk menghabiskan duit2 korang tuh....

sesapa yang nak g tu .. kte jumpa kat sana ye....

Thursday, November 20, 2008

Madagascar Escape 2 Africa

Semalam aku , mizi, ain, kak cik , anep n si budak kecik (adeeb) tu.. gi tengok wayang. Mengikut plan nyer.. nak gi tengok kat alamanda jer... tapi mizi nak jumpa kawan dia yang datang dari Penang kat bangunan HLA ke apa ke namanyer.. ntah aku pun tak ingat... on the way to KL tu memang jammed tapi boleh jalan lagi la... dah sampai kat bukit bintang tu tersesat pulak sampai ke Hard Rock Cafe sepatutnya tempat tu sebelah Pavillion KL jo... akhirnya jumpa jugak tempat yang mizi nak pergi tu drop je papa adeeb kat situ kami terus la masuk Pavillion.. 1st aku n budak2 nih gi cari kat mana la GSC untuk tengok mana lah tau kot2 dah habis ke tiket nyer...tengah jalan nak ke GSC tu, apa kehe nye ramai sangat orang kat bawah tu.. wah... ada fashion show... Bonia..


lepas beli tiket tu.. kami mencari pulak kat mana surau.. cari punya cari, tanya punya tanya, kat car park rupanye. punyala jauh ... nak kena turun balik.

ni dia surau yang dicari - cari

tempat wuduk
lepas solat aku ajak la dorang ni makan dulu, cari makan kat food court ... masa banyak habis kat food court tu jer sementara nak tunggu kul 9.45...

ain n anep

adeeb emir

tepat kul 9.45 aku pun masuk la... tu dia.. aku duk depan sekali baru jer duduk mizi call nak tiket dia dah tunggu kat depan pakcik2 yang jaga tiket tu..kalau ku tahu aku tunggu je dulu mizi kat depan tu...

tiket - tiket
'....i like to move it .. move it... she like to move it .. move it... you got to move it .. move it...' haa... lebih kurang la kot.. lagu untuk citer nih... tapi penat aku melayan adeeb kat dalam tu... asyik tanya jer.. tu apa ma? tu apa ma? kalau tak jawab n suruh dia senyap tengok jer citer tu merajuk pulak ...dalam kul 11.30 citer ni habis... turun2 kat carpark tak jumpa plak kete.. tanya jelah kat pakcik2 yang jaga carpark tu, sampai umah kul 12 lebih... adeeb dah tdo... sian dia , penat tul anak mama nih... dah puas enjoy tadi ye... adeeb emir...

zzzzzzZZZZZZzzzzz.............

Bagi aku citer nih kira ok la ... dengan lawak nye seekor singa yang pandai menari dan nenek tua yang ala2 samseng gitu...

Wednesday, November 19, 2008

Kentucky Fried Chicken

Hari ni rahim opismate aku ni cadang nak belanja makan2... menu yang dicadangkan ialah KFC...mmmm dah lama jugak aku tak makan KFC, al maklum lah.. selalu masak sendiri kat umah ... hehehe... masak ker?? ye..yee... ayam KFC dah sampai...


k.lina pulak dah siap2 bawak kek ngan tat buah.. aku makan kek ajer... tat buah tu takut lak nak makan... dah sebijik cam buah pulak ropenye... kek tu best aku suka... nyam...nymm...

kepada semua warga Finance terima kasih banyak kerana memberi kerjasama untuk menghabiskan ayam2 tuh...

Monday, November 17, 2008

salam to all



akhirnye aku terjebak jugak dalam dunia blog nih... apapun this is my first entry ... so banyak lagi yang perlu aku explore untuk memeriahkan lagi blog ni, so wait & see.