Wednesday, April 28, 2010

lamanya tak update .. apa citerr?

baru balik dari friendly match ngan Utusan kat HQ... penat de... aidil tengah tido nih... senang2 update blog ler... dah lama giler tak update blog ni .. ntah2 nyah KD , nyah emy, nyah anne ngan tasha dah tak tgk dah blog mek nih... alamak baru nak update blog aidil dah merengek plak... de nant wa sambung ye..

Saturday, April 3, 2010

helloo...



nama saya Aidil Emir masa ni mama saya bawak saya gi mandi kolam kat PD.. hehehe.. klu la aidil leh ckp cam ni ... mek pengsan uolss...gambar ni masa aku gi PD bulan Mac ari tuh masa ni aidil dah 4 bulan.. skang ni aidil da pandai pegang toy dia .. dan semestinye bawak masuk dlm mulut... lagi.. aidil baru pandai meniarap.. abg pulak .. seperti biasa ler.. kadang2 jeles x bertempat.. tapi adeeb dah pandai main badminton harus lah kalau dah setiap petang training badminton.. mana la tau satu ari nanti Adeeb Emir jadi pemain negara .. mek jugak yang bangga.. kekekeke.. esok mek nak gi umah cousin mek kat putrajaya , presint 9 katanyer.. ada buat makan2 skit.. nak bawak apa ek? bawak dirik sajor.. hahahaha... ok sampai disini saja celoteh mek nih.. nanti mek sambung lagik...

dah jejak kata ko..

Wednesday, April 28, 2010

lamanya tak update .. apa citerr?

baru balik dari friendly match ngan Utusan kat HQ... penat de... aidil tengah tido nih... senang2 update blog ler... dah lama giler tak update blog ni .. ntah2 nyah KD , nyah emy, nyah anne ngan tasha dah tak tgk dah blog mek nih... alamak baru nak update blog aidil dah merengek plak... de nant wa sambung ye..

Saturday, April 3, 2010

helloo...



nama saya Aidil Emir masa ni mama saya bawak saya gi mandi kolam kat PD.. hehehe.. klu la aidil leh ckp cam ni ... mek pengsan uolss...gambar ni masa aku gi PD bulan Mac ari tuh masa ni aidil dah 4 bulan.. skang ni aidil da pandai pegang toy dia .. dan semestinye bawak masuk dlm mulut... lagi.. aidil baru pandai meniarap.. abg pulak .. seperti biasa ler.. kadang2 jeles x bertempat.. tapi adeeb dah pandai main badminton harus lah kalau dah setiap petang training badminton.. mana la tau satu ari nanti Adeeb Emir jadi pemain negara .. mek jugak yang bangga.. kekekeke.. esok mek nak gi umah cousin mek kat putrajaya , presint 9 katanyer.. ada buat makan2 skit.. nak bawak apa ek? bawak dirik sajor.. hahahaha... ok sampai disini saja celoteh mek nih.. nanti mek sambung lagik...